Sorteer op
per pagina
 • KNUFFEL WALLY - BLUE
  KNUFFEL WALLY - BLUE

  Heerlijk knuffelen en tuttelen met Wally de walvis van Done by Deer. Deze knuffel is gemaakt van zachte teddy-stof en voorzien van verschillende labeltjes.

  Materiaal: 100 % Polyester / vulling: 100 % Polyester vezels
  Afmeting:…

  € 16,95
 • KNUFFEL CROCO - GREEN
  KNUFFEL CROCO - GREEN

  Heerlijk knuffelen en tuttelen met Croco de Krokodil van Done by Deer. Deze knuffel is gemaakt van zachte teddy-stof en voorzien van verschillende labeltjes.

  Materiaal: 100 % Polyester vulling: 100% polyester vezels
  Afmeting:…

  € 16,95
 • KNUFFEL ELPHEE- BLUE
  KNUFFEL ELPHEE- BLUE

  Met deze Done by Deer Elphee Knuffel Blue kan je kindje lekker knuffelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht en comfortabel aanvoelt. Doordat de knuffel uit zachte tinten bestaat kan je het prima…

  € 16,95
 • KNUFFEL RAFFI- POWDER
  KNUFFEL RAFFI- POWDER

  Heerlijk knuffelen en tuttelen met Raffi de Giraffe van Done by Deer. Deze knuffel is gemaakt van zachte teddy-stof en voorzien van verschillende labeltjes.

  Materiaal: 100 Polyester
  - Afmeting: 27x17 cm
  - Wasbaar op 40 graden,…

  € 16,95
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE IVORY
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE IVORY

  Het ivoor witte knuffeldoekje van ons populairste konijn Rabbit Richie is niet alleen super zacht, maar houdt ook nog eens makkelijk vast aan zijn oren of armen. Hij biedt troost, geeft rust en is voor vele kinderen al een…

  € 10,99
 • HAPPY HORSE - GREY RICHIE RABBIT
  HAPPY HORSE - GREY RICHIE RABBIT

  Onze stijlicoon, Rabbit Richie, heeft weer een nieuwe outfit gekregen: hij is nu ook verkrijgbaar in een moderne grijstint. Heerlijk om mee te knuffelen en lekker hip voor op je kamer. Als dat geen blikvanger is!

  38 CM

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - IVORY RABBIT RICHIE 38 CM
  HAPPY HORSE - IVORY RABBIT RICHIE 38 CM

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een neutrale ivoor witte uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Lengte: 38 cm.

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE OCHRE
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE OCHRE

  Heerlijk tuttelen met je favoriete konijn! Dat kan nu met dit knuffeldoekje van Rabbit Richie in de nieuwste trendkleur oker, hoe leuk is dat? Pak zijn lange oortjes maar eens goed vast!

  € 10,99
 • HAPPY HORSE - GREY RICHIE TUTTLE
  HAPPY HORSE - GREY RICHIE TUTTLE

  Het knuffeldoekje van ons populairste konijn Rabbit Richie is er nu ook in een mooie moderne grijze kleur. Lekker zacht en houdt makkelijk vast aan zijn oren of armen. Hij biedt troost, geeft rust en is voor vele kinderen al een…

  € 10,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE OCHRE 38 CM
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE OCHRE 38 CM

  Rabbit Richie met zijn lange oortjes, wie kent hem niet?! Dit heerlijk zachte konijntje zoekt een nieuw maatje voor altijd; wil jij hem een nieuw huisje geven? Mooi uitgevoerd in de nieuwste oker trendkleur, helemaal hip!

  Lengte:…

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - CLAY RABBIT RICHIE 38 CM
  HAPPY HORSE - CLAY RABBIT RICHIE 38 CM

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een neutrale bruine uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  38 CM

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE RUST
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE RUST

  Heerlijk tuttelen met je favoriete konijn! Dat kan nu met dit knuffeldoekje van Rabbit Richie in de nieuwste trendy kleur roestbruin, hoe leuk is dat? Pak zijn lange oortjes maar eens goed vast en knuffel er maar lekker op los!

  € 10,99
 • HAPPY HORSE - CLAY RABBIT RICHIE TUTTLE
  HAPPY HORSE - CLAY RABBIT RICHIE TUTTLE

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een hippe lagoon groene uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  € 10,99
 • HAPPY HORSE - RUSTY RABBIT RICHIE 38 CM
  HAPPY HORSE - RUSTY RABBIT RICHIE 38 CM

  Rabbit Richie met zijn lange oortjes, wie kent hem niet?! Dit lieve zachte konijntje zoekt een nieuw vriendje voor altijd; mag hij bij jou komen wonen? Mooi uitgevoerd in een warme roestbruine trendkleur, helemaal hip!

  Lengte: 38…

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE 38 CM LAGOON
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE 38 CM LAGOON

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een hippe lagoon groene uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  38 CM

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE PINK
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE PINK

  Het lichtroze knuffeldoekje van ons populairste konijn Rabbit Richie is niet alleen super zacht, maar houdt ook nog eens makkelijk vast aan zijn oren of armen. Hij biedt troost, geeft rust en is voor vele kinderen al een onmisbaar…

  € 10,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE PINK 38 CM
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE PINK 38 CM

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een klassieke lichtroze uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Lengte: 38 cm.

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE DEEP PINK
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE DEEP PINK

  Het donkerroze knuffeldoekje van ons populairste konijn Rabbit Richie is niet alleen super zacht, maar houdt ook nog eens makkelijk vast aan zijn oren of armen. Hij biedt troost, geeft rust en is voor vele kinderen al een…

  € 10,99
 • HAPPY HORSE - RICHIE TUTTLE LAGOON
  HAPPY HORSE - RICHIE TUTTLE LAGOON

  Het lagoon groene knuffeldoekje van ons populairste konijn Rabbit Richie is niet alleen super zacht, maar houdt ook nog eens makkelijk vast aan zijn oren of armen. Hij biedt troost, geeft rust en is voor vele kinderen al een…

  € 10,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE DEEP PINK 38 CM
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE DEEP PINK 38 CM

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een warme donkerroze uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  Lengte: 38 cm.

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE GREEN
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE GREEN

  Knuffelt jouw kindje het liefst de hele dag door? Dit lieve en heerlijk zachte Rabbit Richie knuffeldoekje kan er ook geen genoeg van krijgen en wil voor altijd jouw vriendje zijn. Nu ook verkrijgbaar in deze mooie warm groene…

  € 10,99
 • HAPPY HORSE RABBIT RICHIE GREEN 38 CM
  HAPPY HORSE RABBIT RICHIE GREEN 38 CM

  Dit iconische konijn is ieders beste vriend; met zijn lange oortjes en pootjes is konijn Richie gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Met zijn mooie groene kleur past hij perfect in ieders interieur.

  Lengte: 38 cm.

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - DEEP BLUE TUTTLE
  HAPPY HORSE - DEEP BLUE TUTTLE

  Het donkerblauwe knuffeldoekje van ons populairste konijn Rabbit Richie is niet alleen super zacht, maar houdt ook nog eens makkelijk vast aan zijn oren of armen. Hij biedt troost, geeft rust en is voor vele kinderen al een…

  € 10,99
 • HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE OLD PINK
  HAPPY HORSE - RABBIT RICHIE TUTTLE OLD PINK

  Waar is je kindje zonder zijn konijn Richie tuttle? Een heerlijk zacht knuffeldoekje dat je makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Maar pas op! Zorg dat je er voldoende van op voorraad hebt! Want je kindje wil nooit meer anders.

  € 10,99
 • HAPPY HORSE RABBIT RICHIE OLD PINK 38 CM
  HAPPY HORSE RABBIT RICHIE OLD PINK 38 CM

  Dit wereldberoemde konijntje hopt graag jullie huisjes binnen. Wie kent onze Richie niet? Deze prachtige oudroze kleur matcht in vele kinderkamertjes, deze mag niet ontbreken in je collectie!

  Lengte: 38 cm.

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - DEEP BLUE RICHIE 38 CM
  HAPPY HORSE - DEEP BLUE RICHIE 38 CM

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een stoere donkerblauwe uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  38 CM

  € 16,99
 • HAPPY HORSE - BLUE RABBIT RICHIE 38 CM
  HAPPY HORSE - BLUE RABBIT RICHIE 38 CM

  Rabbit Richie, het populairste konijn uit onze collectie in een klassieke lichtblauwe uitvoering. Deze Rabbit Richie knuffel is zéér geliefd, is heerlijk super zacht en knuffelt als de beste!

  38CM

  € 16,99
 • HAPPY HORSE RABBIT RICHIE - LINNEN KONIJN GROEN 41 CM
  HAPPY HORSE RABBIT RICHIE - LINNEN KONIJN GROEN 41 CM

  Rabbit Richie is nu ook verkrijgbaar in een hippe zachte linnen versie! Met zijn zachte lijf, lange oren en lange poten is hij erg geliefd en gaat hij graag overal mee naartoe. Maar het staat natuurlijk ook leuk voor op elke baby-…

  € 19,99
Sorteer op
per pagina
© 2015 - 2022 Yourmusthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel