Navigatie

PRIVACY VERKLARING YOURMUSTHAVES 
Deze privacyverklaring is van toepassing wanneer je gebruikmaakt van de website en/of diensten van Yourmusthaves, of wanneer je deelneemt aan onze prijsvragen of andere acties. Wij respecteren je privacy en gaan op een vertrouwelijke wijze om met jouw persoonlijke informatie. Deze privacyverklaring is bedoeld om je te informeren over waarom we je persoonsgegevens nodig hebben en wat we ermee doen. We verwerken jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige en transparante wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

PERSOONGEGEVENS EN DOEL
Yourmusthaves verwerkt persoonsgegevens op basis van meerdere grondslagen. Zo verwerken wij NAW-gegevens en e-mailadres om een bestelling mogelijk te maken en om op jouw verzoek contact met je op te nemen in het kader van dienstverlening. Deze gegevens vragen we bovendien ook om op jouw verzoek een account voor je aan te kunnen maken op de website, waarbij we ook je accountgegevens verwerken. Dit is geheel vrijwillige keus. Ook kan er een bestelling geplaatst worden zonder dat we je gegevens opslaan. Daarnaast verwerken we betalingsgegevens in het kader van de dienstverlening. 

DOORGIFTE
We verwerken je persoonsgegevens slechts binnen de EER. We streven ernaar om jouw gegevens niet door te geven aan derde partijen zonder jouw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming. Wel geven we jouw gegevens door aan noodzakelijke partijen wanneer een wettelijke plicht bestaat om dit te doen of om dienstverlening mogelijk te maken, bijvoorbeeld aan leveranciers om jouw bestelling af te kunnen leveren. 

RECHTEN
Je hebt het recht op inzage, correctie, gegevensoverdraagbaarheid en verwijderen van je gegevens. Daarnaast heb je het recht om eventuele toestemming voor gegevensverwerking weer in te trekken. Je kan een schriftelijk verzoek tot ons richten, waarbij we je vragen een deels afgeschermd identiteitsbewijs mee te sturen. Zo weten we of het verzoek echt van jou komt. Scherm in ieder geval je pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en BSN af. 

We reageren zo snel mogelijk op je verzoek, maar in ieder geval binnen vier weken. Verder willen we je erop wijzen dat je klachten over de verwerking van jouw persoonsgegevens aan de Autoriteit Persoonsgegevens kunt richten via de website van de Autoriteit. 

CONTACT
Heb je nog vragen over de verwerking van je persoonsgegevens of over deze privacyverklaring? Neem dan contact met ons op via: 

YOURMUSTHAVES
Houthakkersweg 60
8091 DB WEZEP
Nederland
info@yourmusthaves.nl

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te allen tijde te wijzigen, bijvoorbeeld als de wet wijzigt. Wijzigingen zullen we publiceren op de website. 

© 2015 - 2018 Yourmusthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.